Meer informatie

 • Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Dit betekent dat er een huisarts in opleiding in onze praktijk werkt. Een huisarts in opleiding is een afgestudeerd arts die zich specialiseert tot huisarts. Ook lopen er regelmatig doktersassistentes en praktijkondersteuners in opleiding stage in onze praktijk.

 • De praktijk is sinds 2009 geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen en zich verplicht tot het continu werken aan verbeteringen.

  Iedere drie jaar wordt de praktijktoetsing opnieuw uitgevoerd.

 • Wanneer u tips of klachten heeft laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen en af te geven of op te sturen. 

  2023 Klachtenformulier

 • Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de zorg en service in ons gezondheidscentrum. Ons streven is om bij contact met de praktijk u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en u zo effectief mogelijk van de juiste informatie en hulp te voorzien. Hierbij is het van belang dat u door alle assistentes op dezelfde professionele manier, aan de telefoon en aan de balie, te woord zal worden gestaan. Daarom hebben al onze praktijk assistenten de training: triage in de huisartsendagpraktijk gevolgd.

 • Wij verzoeken u bij toestemming het onderstaande formulier te downloaden / printen en vervolgens op te sturen of in te leveren op de praktijk. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de praktijk. 

  Mail: assistenten@deweide.nl
  Telefoon: 0528-26 66 33

  Download formulier